Edició 2022-2023

20 de maig’23

  • Ana Rossi: veu
  • María di Pace: guitarres
  • Juan Pablo Balcázar: contrabaix
  • Guillem Aguilar: baix elèctric.
  • Aleix Tobias: bateria i percusions

La cantant argentina, afincada a Tiana des de ja fa uns quants anys, ha participat en diversos projectes musicals com Coetus o UNA. En aquesta ocasió presenta el seu primer treball de composicions pròpies, “Una casa”, un títol que expressa molt bé el què representa per l’artista la música: un lloc per a rebre i compartir, amb convidades de luxe!

Ana Rossi

María Di Pace

Juan Pablo Balcázar

30 d’abril’23

  • Asier Garnatxo: malabars i equilibris

KOMPASS és una història que gira entorn un artista i també pare que ha de manegar feina i tasques paternals. Amb molt d’humor i tot desafiant les lleis de la física, KOMPASS és un espectacle on s’entrellacen canvis de bolquers i preses de biberons amb sorprenents números interactius de malabars i equilibris. Per a tots els públics!!

19 de març’23

Mau Boada, Bansuri, bateria, baix elèctric, guitarra elèctrica, guitarra acústica, guitarra espanyola, banjo, teclat, sintetitzador, veus, efectes, percussions, casset multipistes, instruments virtuals.


Involucrat sempre en multitud d’aventures musicals, Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, ha publicat ja tres discos de llarga durada: ”Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) i “Ilíada” (2019).

Mau Boada

19 de febrer’23

Clara Sunyer: veu
Cala Quintero
: baix
Daniel Valladares
: guitarra
Marc Thió
: bateria

Un concert de Km0 amb la tianenca Clara Sunyer, que ens porta un espectacle multidisciplinar que combina música, dansa, teatre i poesia.
Exploradora de la veu mediterrània a través de diferents sonoritats i disciplines com el jazz, el soul i la poesia des d’una vessant íntima i molt personal, en aquests moments està treballant en el segon treball, que està coent-se a foc a lent, després de l’edició del seu primer àlbum, Sents.

Clara Sunyer

Cala Quintero

Daniel Valladares

Marc Thió


15 de gener’23

Arnau Obiols: bateria, veu i altres instruments (guitarra, flabiol, flauta de pastor…)

Aquest músic del Pirineu català ens porta una original proposta experimental d’arrel tradicional.

El seu quart treball discogràfic, Mont Cau, ha estat guanyador del millor disc de folk per la revista Enderrock, representant un pas endavant del camí ja encetat amb el seu anterior àlbum, Tost. Si aquest va ser un cant a la muntanya més humana basant-se en el repertori de tradició pirinenca, a Mont Cau el cant fa referència a la muntanya més física, a la part més natural i més profunda d’aquesta. La muntanya com a refugi per aixoplugar-se dels humans i del món. Ha comptat amb les col·laboracions sonores de l’escriptor i artista Perejaume i del científic ambiental Martí Boada.

Arnau Obiols Campi

18 de desembre’22

Silvia Albert Sopale: actriu

Sota la direcció de Carolina Torres Topaga, la companyia teatrel Mi Perla Negra ens proposa aquesta comèdia dramàtica per endinsar-nos, amb ironia i humor, en el periple vital de la protagonista a través de diferents punts de vista sobre el racisme, la sexualitat i la identitat de la dona negra al nostre país.

Silvia Albert Sopale

20 de novembre’22

Carolina Alabau: veu, teclats i percussions
Èlia Bastida:
violí i veu

Aquestes dues artistes emergents, després d’haver fet el propi recorregut passant pel Quartet Melt i la Sant Andreu Jazz Band respectivament, ara es fusionen per donar llum a Meraki, el seu darrer treball editat el 2021.

Una combinació molt particular de veus, violí, teclat i percussions, tot experimentant amb diferents registres que inclouen el jazz, la bossa nova i la cançó mediterrània.

Carolina Alabau

Èlia Bastida

16 d’octubre’22

Emili Bosch: sintetitzadors i samplers
Malcus Codolà:
bateria elèctrica

No podríem començar millor la setena edició del D’Acords!
El duo b1n0 ens porta una de les experiències musicals del moment més interessants i innovadores del panorama català.
A través del llenguatge de la música electrònica i el pop, l’Emili i el Malcus expliquen les seves històries musicades particulars amb moltes textures diverses i colors de tota mena.
Una proposta molt especial plena de paisatges musicals que ens faran viatjar per territoris inexplorats!

B1N0