El cicle d’acords és un projecte de la bandabòlit, la banda de vents i percussions de Tiana. A banda de les nostres intervencions sonores, al 2016 decidim engegar aquesta aventura, un cicle de concerts de petit format oferint una programació estable de música a Tiana, normalment el darrer diumenge de cada mes, sense distinció de gèneres, apostant per la diversitat i la qualitat, en un ambient acollidor i proper entre públic i artistes.

Al 2021 estrenem el Festivalet, una iniciativa per celebrar la cloenda del cicle d’acords de la temporada amb artistes de primera línia i el millor talent de les escoles de música en un dia sencer de música en directe, coincidint amb la proximitat del Dia Internacional de la Música.

Comptem amb una subvenció de l’Ajuntament de Tiana i apostem per la cultura com un bé comú. És per això que tots els espectacles són gratuïts amb taquilla inversa, el que ens assegura poder seguir donant continuïtat al projecte i oferir a Tiana una programació oberta, rica i variada en les millors condicions pel públic i artistes. Si vens a un concert i pots, trobaràs el barret a la sortida!