23 maig’21

Xavi Lozano: quotidiàfons bufats, maó, crossa, cadira, roda, ampolla, tubs de rec, oliva, tanca,…

Guillem Aguilar: Baix elèctric, steel drum i percussió.

Marc Vila: bateria quotidiòfona i kalimbes.

El Xavi, el Guillem i el Marc fa molts anys que toquen plegats. L’experimentació amb diversos sons, amb diferents instruments i amb músiques de tota mena i d’arreu, son un punt en comú que els porta a crear un ambient musical ple d’emocions, de màgia i de divertiment. Un viatge per descobrir la música que amaguen diferents objectes quotidians. Una manera didàctica i ben diferent de l’habitual d’aprendre a escoltar i a gaudir de la música. @xavibufa


25 abril’21

Cristi Garbo: clown, veu

Ricardo Cornelius: clown, ukelele

Dos pallassos que juguen a ser músics. O és a l’inrevés? Dos músics que juguen a ser pallassos?!
Black & Blue és un espectacle boig amb un popurri de gèneres musicals com a repertori.
Un concert desconcertant que ens farà passar una bona estona de riures i música! @cristigarbo


28 març’21

Anna Andreu: veu i guitarra

Marina Arrufat: bateria, teclats i veus

Anna Andreu arriba al ‘Cicle D’acords’ de Tiana per presentar el seu primer disc en solitari Els Mals Costums (Hidden Track Records). En aquesta nova etapa en solitari Anna Andreu utilitza el català per descriure amb lletres preciosistes l’univers que l’envolta. Acompanyada de Marina Arrufat gaudirem d’un pop delicat, nu que busca la senzillesa  i la solidesa en els silencis i en les melodies. https://www.annaandreu.com/


21 febrer’21

Carles Belda: acordió diatònic, veu

Joan Garriga: acordió diatònic, veu

Dos arqueòlegs de les arrels populars de la cultura musical del país, dos abanderats de la rumba i de la cúmbia, dos brillants acordionistes.
Coneguts per les seves trajectòries per separat, Garriga al davant de grups com La troba Kung-fú o Dusminguet i Belda amb els Badabadocs, Pomada o l’aclamat Cantut al costat de Carles Sanjosé, ens oferiran un concert sense guió, una reunió de taverna on  mostraran la força de la música d’arrel popular  i on ben s’improvisarà algun garrotin.  

https://elbelda.bandcamp.com/ https://joangarriga.cat/


31 gener’21

Txema Riera: Hammond B3
Enric Peinado: guitarra elèctrica
Santi de la Rubia: saxo tenor
Roger Gutiérrez: bateria

Després de la presentació de Terror (Underpool, 2016), el seu primer disc com a organista, amb el que ha visitat escenaris i festivals d’arreudel país, Txema Riera presenta ara Allegoria, un pas més en el seu projecte. Jazz modern, contemporani i fresc, que neix de la tradició per conduir-nos per camins a vegades coneguts, d’altres inesperats.

https://underpool.bandcamp.com/album/allegoria


13 desembre’20

Sebastià Gris: guitarra acústica

Josep Munar: guitarra acústica

Els guitarristes mallorquins Josep Munar i Sebastià Gris ens presenten en format acústic el seu repertori propi amb composicions tenyides pel folk i el blue grass nord-americans.

@jusepmunar

@sebastiagris


29 novembre’20

Gessamí Boada: veu i teclat
Kquimi Saigi: teclat i cors
Pep Terricabras: bateria
Bernat Guàrdia: baix

La cantautora Gessamí Boada ens presenta el seu segon disc “On començo jo” , publicat aquest 2020. L’àlbum està format per onze cançons que experimenten d’una manera fresca amb la música pop. Les seves lletres parlen de canvis, de l’emergència climàtica o de l’empatia.

https://www.gessamiboada.com


25 octubre’20

Pedro Javier González: guitarra

Guillem Aguilar: baix

David Domínguez: percussió

Pedro Javier González, guitarrista de pes de l’escena flamenca del país, ens presenta el seu nou trio amb temes originals i adaptacions fetes amb molt de gust.

https://pedrojaviergonzalez.com